COMPLETE SOLUTIONS SRL

Alpinismul utilitar este o metoda relativ nouă de execuţie a lucrărilor ce necesita acces la înălţime sau in zone greu accesibile prin metode tradiţionale. Alpinismul utilitar – lucrul în coardă, are rădăcini milenare, fiind sigur că printre primii lucrători care au urcat, coborât şi au lucrat atârnaţi în frânghii au fost marinarii corăbiilor cu pânze. În ultimii 200 de ani, odată cu apariţia şi dezvoltarea alpinismului recreativ, sportiv şi de performanţă, frânghia de alpinism şi celelalte echipamente acceptate succesiv, de etica alpină au cunoscut o evoluţie spectaculoasă, până la perfecţiunea atinsă în zilele noastre. COMPLETE SOLUTIONS SRL, firmă specializată în lucrări de construcţii cu ajutorul alpinismului utilitar, executa o gama largă de lucrări deosebite din punct de vedere tehnic, la un înalt grad de calitate, conform standardelor româneşti si europene. Echipa firmei este formată din personal calificat în meseria de alpinist utilitar, iar echipamentele de lucru, de o performanţă ridicată, sunt furnizate de producători autorizaţi ceea ce permite realizarea unor lucrări de mare dificultate, de mare amploare şi la standarde ridicate de calitate, în condiţii de siguranţă maximă. Domeniul de activitate la care sunt înscrişi: Alpinism utilitar (Montaje publicitate, spălat geamuri, zugrăveli, vopsitorii la înălţime, construcţii
– montaj în locuri greu accesibile, montări staţii GSM, întreţinerea
– curăţarea clădirilor înalte, curăţat şi montat geamuri, tăieri de copaci).

 

 

 


CARACTERIZAREA SERVICIILOR

Complete Solutions este un partener de incredere care executa la standarde inalte atat calitate cat si rapiditate lucrari prin tehnica alpinismului utilitar. Serviciile oferite de Complete Solutions se caracterizeaza prin fiabilitate, rapiditate, competenta, securitate, accesibilitate, comunicare. Fiabilitatea este caracteristica principala care a detasat Complete Solutions de competitorii de pe aceasta piata. Serviciile sunt executate (dupa aprecierea clientilor) foarte bine inca de la inceput. Rapiditatea executiei serviciilor au fost inca de la inceput un atu, intrucat firma are ca scop finalizarea lucrarilor intr-un timp cat mai scurt, si de o calitate superioara. Competenta si securitate – fiecare dintre angajatii Complete Solutions are atestat de alpinist utilitar calificat, folosind echipament certificat ISO 9001 in conformitate cu standardele si normele de protectie ale Uniunii Europene, garantand astfel siguranta maxima in desfasurarea activitatii. Nici unul dintre angajati nu coboara pe coarda daca nu are atestatele actualizate, fisa de protectie a muncii completate si nu este inainte verificat de seful de echipa, pentru ca in primul rand se pune accent pe securitatea angajatilor. Accesibilitate – Complete Solutions sta la dispozitia clientilor in orice moment, fiind deosebit de prompti la toate solicitarile primite. Comunicarea are un rol deosebit de important in politica firmei, intrucat o buna comunicare atat cu clientii, cat si cu furnizorii, si chiar si cu angajatii firmei asigura buna desfasurare a activitatii.

Politica interna a Complete Solutions se bazeaza pe gandirea FARA IMPLICARE, NICI O PARTICIPARE ! Atata timp cat angajatii firmei nu se implica in ceea ce fac, incepand de la administratorul firmei prin cautarea continua de contracte si de oportunitati, si pana la ultimul dintre angajati, care trebuie sa-si dea tot interesul de a duce la bun sfarsit lucrarile, firma nu poate functiona normal, iar interesul clientilor fata de aceasta scade, intrucat si imaginea ei pe ansamblu scade.

 

 

 

 

 

dfs

 

dfs